Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Persoane reţinute de poliţişti, după ce au atentat la recoltele vecinilor

Publicat

Toamna este perioada recoltelor, iar cei care au semănat în primăvară aşteaptă acum să îşi culeagă roadele muncii. Nu la fel de poetică este însă situaţia acelor cetăţeni care nu semănat nimic şi care sunt nevoiţi să atenteze acum la recolta vecinului. Cu o astfel de situaţie s-au confruntat, marţi, poliţiştii care au fost solicitaţi să identifice principalii suspecţi ai unor furturi de legume şi porumb de pe terenurile cultivate.

Marţi, 30 august, patrulele de poliţie organizate în cadrul secţiilor de Poliţie Rurală Unirea şi Jidvei, precum şi patrula mixtă de siguranţă publică, formată din poliţist şi jandarm, din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au identificat cinci persoane care au sustras legume şi porumb de pe terenuri cultivate.

Astfel, poliţiştii Secţiei 4 de Poliţie Rurală Unirea au identificat o femeie de 44 de ani, din comuna Miraslău, care a sustras din grădina unui cetăţean din Unirea cantitatea de 12 kg de gogoşari. Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei au identificat trei bărbaţi cu vârste de 21, 22, respectiv 25 de ani, toţi din Jidvei, care au sustras de pe o parcelă cultivată de pe raza satului Bălcaciu, aparţinând unei societăţi comerciale, trei saci cu ştiuleţi de porumb. Patrula mixtă de siguranţă publică, formată din poliţist şi jandarm, din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj l-a identificat pe un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Blaj, care a sustras de pe un teren cultivat aparţinând unei femei din Blaj cantitatea de 15 kg de roşii.

Cercetările înn cazul celor cinci suspecţi sunt continuate, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax