Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Persoanele care vin în România, din țări cu cel puțin 500 de cazuri de infecție cu COVID-19, trebuie să se izoleze acasă

Publicat

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat duminică, la ora 14.00, într-o conferință organizată la Sediul MAI, că toate persoanele care vin în România din țări unde sunt confirmate cel puțin 500 de cazuri de infecție cu COVID-19 trebuie să se izoleze la domiciliu timp de 14 zile.

Domiciliul va fi cel anunțat de ei la intrarea în țară. Măsura se adresează persoanelor care nu au simptome și intră în vigoare duminică seară, de la ora 21.00, ora de intrare în România, pe cale aeriană sau rutieră.

Vela a mai anunțat o serie de decizii luate de Comitetul Național pentru Situații  de Urgență:

  • Se aprobă instituirea izolării la domiciliu pentru toate persoanele care intră în România începând de astăzi, ora 21:00, din țări unde sunt confirmate cel puțin 500 de persoane.
  • Inspectoratele Teritoriale de Muncă vor verifica modul de implementare a măsurilor impuse privind decalarea programului de lucru în vederea reducerii riscului de contaminare pe drumul de la și spre serviciu.
  • Suspendarea până la 31 martie 2020 a desfășurării târgurilor de autoturisme

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax