Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Personalul medical al Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Alba, MESAJ pentru cetățeni: ”Suntem aici pentru voi…”

Publicat

Personalul medical de la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia se alătură unei campanii naționale neoficiale, derulate pe Facebook, prin care îi îndeamnă pe oameni să stea în casă pentru a limita numărul cazurilor de infecție cu coronavirus. 

Asistenta șefă, Marcela Vîlcan, a postat pe contul ei de Facebook o serie de fotografii cu personalul instituției medicale, purtând un mesaj.

”Noi suntem aici pentru voi! Voi stați acasă pentru noi!” este mesajul pe care vor să îl transmită medicii și asistentele.

Autoritățile consideră că cea mai eficientă măsură împotriva creșterii cazurilor de îmbolnăvire este autoizolarea voluntară și evitarea contactului cu grupuri mari de oameni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax