Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Peste 1.000 de elevi de liceu din Alba Iulia, implicaţi în acţiuni de igienizare a oraşului şi de plantare de pomi

Publicat

În săptămâna 2-6 aprilie, peste 1.000 de elevi de liceu din Alba Iulia susţin o acţiune igienizare şi salubrizare a albiilor şi cursurilor râurilor şi zonelor de cartier de pe raza oraşului, dar şi de plantare de pomi, în cadrul programului „Şcoala Altfel”.

Elevii din mai multe licee din Alba Iulia vor dezbate concret tema protejării mediului şi a respectului faţă de natură – în cadrul „Şcolii Altfel” – prin intermediul unor acţiuni în aer liber de igienizare a oraşului Alba Iulia, urmate de plantări de arbori. Participă tinerii de la Colegiul Naţional “Horea, Cloşca şi Crişan”, Liceul Sportiv, Colegiul Tehnic “Apulum”, Colegiul Tehnic “Alexandru Domşa” şi Colegiul Tehnic “Dorin Pavel” din Alba Iulia. Harta activităţilor de salubrizare a malurilor râurilor şi a unor perimetre cu deşeuri depozitate necorespunzător cuprinde: podul rutier peste Ampoi, pod rutier Drâmbar – Cartier Ampoi, Cartier Ampoi- Cartier Bărăbanţ, Schit.

Luni, 2 aprilie, primii 535 de elevi de la Liceul Sportiv vor face curat în zona podului rutier de peste râul Ampoi. În următoarele zile, alţi 650 de elevi de liceu vor continua acest tip de acţiuni. Tot în săptămâna dedicată “Şcolii Altfel”, aproximativ 1.000 de elevi vor lua parte activităţi de plantare pe raza municipiului Alba Iulia.

Iniţiativa elevilor este sprijinită de Primăria Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. el conquistador

    duminică, 01.04.2012 at 16:04

    ok…este bine sa invete de pe acum cum se planteaza arbori. Mai tirziu o sa ii invete primarul cum se taie arborii plantati cu grija si efort.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax