Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 1.000 de preșcolari şi elevi, alături de profesori au participat la concursul ”Primăvara ca o poveste” din Aiud

Publicat

aiud concurs

Concursul interjudețean “Primăvara ca o poveste”, organizat de Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 Aiud, a reușit să antreneze peste 300 de cadre didactice, precum şi peste 900 de copii de vârstă preșcolară şi școlară care au reunit prin această competiție artistico-plastică unități de învățământ din 36 de județe ale țării.

Acțiunea derulată a avut ca rezultat final o reușită expoziție de colaje, picturi sau desene care au ilustrat compoziții plastice echilibrate, realizate prin tehnici de lucru variate, constituind un prilej pentru fiecare participant de a-şi exprima artistic “povestea” ținând cont de frumusețea anotimpului primăvara.

aiud concurs

Vernisajul şi premierea lucrărilor a avut loc în data de 13 mai 2019, la Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 din municipiul Aiud, ocazie cu care vizitatorii au admirat creațiile expuse.

aiud concurs

Concursul, aflat la cea de-a patra ediție, și-a propus să promoveze potențialul creativ al copiilor determinat de realitatea înconjurătoare prin compoziții plastice: desen, pictură, colaj, dar și implicarea cadrelor didactice într-un schimb de experiență didactică, pedagogică și culturală.

aiud concurs

Cadrele didactice organizatoare au rămas plăcut impresionate de originalitatea şi imaginația bogată a participanților, dar mai ales de numărul mare de parteneri care s-au implicat cu interes în acest proiect și de aceasta dată.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Prognoza METEO în Alba în sâptămâna 20-26 mai. Vremea se mai încălzește, însă nu vom scăpa de ploi și furtuni

Publicat

De

soare

Pentru această săptămână sunt anunțate în continuare ploi, astfel că vom avea aproape în fiecare zi măcar o aversă scurtă sau o furtună. Cu toate acestea, temperaturile continuă să fie destul de ridicate și chiar vor crește ușor. Vom avea maxime de până la 24 grade Celsius, iar temperaturile minime nu vor coborî mai jos […]

Citește mai departe
Publicitate

AIUD

Intervenţie a unui elicopter SMURD în zona Masivului Bedeleu, pentru salvarea unui turist

Publicat

Un elicopter SMURD Mureș a fost chemat duminică, în jurul orei 17:40, pentru salvarea unui turist, în zona Masivului Bedeleu – sat Izvoarele. Din primele informații se pare că bărbatul ar fi suferit un infarct miocardic.  Potrivit ISU Alba, SMURD Aiud, IPJ, Salvamont Aiud și Elicopter SMURD Mureș intervin la un posibil infarct miocardic acut […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Drum județean, între Fărău și Sânmiclăuș, ca în Evul Mediu. „Este mai mult pământ decât piatră”

Publicat

Drumul județean 107 V, ce face legătura între Fărău, Alecuș și Sânmiclăuș, arată exact ca în perioada medievală. Acoperit cu pietriș sau din pământ, această porțiune de drum reprezintă un adevărat coşmar pentru şoferi, care ajung să se gândească doar la nota de plată către mecanicii auto după ce îl traversează cu mașinile. „Este mai […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia, vizitat de peste 5.000 de persoane în Noaptea Muzeelor 2019

Publicat

noaptea muzeelor 2019

Noaptea Muzeelor 2019 a atras la Muzeul Național al Unirii Alba Iulia un număr mare de vizitatori. Astfel, nu mai puțin de 5.200 de persoane au călcat pragul muzeului albaiulian cu ocazia evenimentului organizat sâmbătă, 18 mai, între orele 19:00 – 01:00. Vezi și VIDEO Noaptea Muzeelor 2019: Istoria prinde viață la Alba Iulia. Reconstituire […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate