Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 1.000 de preșcolari şi elevi, alături de profesori au participat la concursul ”Primăvara ca o poveste” din Aiud

Publicat

aiud concurs

Concursul interjudețean “Primăvara ca o poveste”, organizat de Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 Aiud, a reușit să antreneze peste 300 de cadre didactice, precum şi peste 900 de copii de vârstă preșcolară şi școlară care au reunit prin această competiție artistico-plastică unități de învățământ din 36 de județe ale țării.

Acțiunea derulată a avut ca rezultat final o reușită expoziție de colaje, picturi sau desene care au ilustrat compoziții plastice echilibrate, realizate prin tehnici de lucru variate, constituind un prilej pentru fiecare participant de a-şi exprima artistic “povestea” ținând cont de frumusețea anotimpului primăvara.

aiud concurs

Vernisajul şi premierea lucrărilor a avut loc în data de 13 mai 2019, la Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 din municipiul Aiud, ocazie cu care vizitatorii au admirat creațiile expuse.

aiud concurs

Concursul, aflat la cea de-a patra ediție, și-a propus să promoveze potențialul creativ al copiilor determinat de realitatea înconjurătoare prin compoziții plastice: desen, pictură, colaj, dar și implicarea cadrelor didactice într-un schimb de experiență didactică, pedagogică și culturală.

aiud concurs

Cadrele didactice organizatoare au rămas plăcut impresionate de originalitatea şi imaginația bogată a participanților, dar mai ales de numărul mare de parteneri care s-au implicat cu interes în acest proiect și de aceasta dată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax