Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 1.000 de preșcolari şi elevi, alături de profesori au participat la concursul ”Primăvara ca o poveste” din Aiud

Publicat

aiud concurs

Concursul interjudețean “Primăvara ca o poveste”, organizat de Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 Aiud, a reușit să antreneze peste 300 de cadre didactice, precum şi peste 900 de copii de vârstă preșcolară şi școlară care au reunit prin această competiție artistico-plastică unități de învățământ din 36 de județe ale țării.

Acțiunea derulată a avut ca rezultat final o reușită expoziție de colaje, picturi sau desene care au ilustrat compoziții plastice echilibrate, realizate prin tehnici de lucru variate, constituind un prilej pentru fiecare participant de a-şi exprima artistic “povestea” ținând cont de frumusețea anotimpului primăvara.

aiud concurs

Vernisajul şi premierea lucrărilor a avut loc în data de 13 mai 2019, la Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 din municipiul Aiud, ocazie cu care vizitatorii au admirat creațiile expuse.

aiud concurs

Concursul, aflat la cea de-a patra ediție, și-a propus să promoveze potențialul creativ al copiilor determinat de realitatea înconjurătoare prin compoziții plastice: desen, pictură, colaj, dar și implicarea cadrelor didactice într-un schimb de experiență didactică, pedagogică și culturală.

aiud concurs

Cadrele didactice organizatoare au rămas plăcut impresionate de originalitatea şi imaginația bogată a participanților, dar mai ales de numărul mare de parteneri care s-au implicat cu interes în acest proiect și de aceasta dată.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT rutier la Alba Iulia. Două mașini s-au lovit în sensul giratoriu, pe Bulevardul Revoluției

Publicat

Un accident rutier a avut loc vineri, în jurul orei 17.40, în sensul giratoriu aflat la intersecția dintre Bulevardul Revoluției 1989 și strada Toporașilor din Alba Iulia.   Din primele informații de la fața locului, în incident au fost implicate două automobile, o Dacia și un automobil marca Skoda.   Știre în curs de actualizare. 

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Parcare cu trei etaje și 150 de locuri, în cartierul Cetate din Alba Iulia. Proiectul a intrat în dezbatere publică

Publicat

parcare

Primăria Alba Iulia a pus în consultare publică documentația pentru construirea unei clădiri ce va servi drept spațiu de parcare cu parter și trei etaje pe strada Arnsberg. Prin acest proiect, administrația locală vrea să asigure 150 de locuri de parcare noi, în regim supraetajat. Pe terenul propus spre reglementare există la momentul actual un […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: COD GALBEN de FURTUNĂ în ALBA. Averse, descărcări electrice, grindină și vânt puternic. Localități vizate

Publicat

furtuna

Județul Alba se află sub atenționare Cod Galben de furtună, vineri după-amiază. UPDATE: Până la ora 18.00 sunt vizate localitățile: Blaj, Jidvei, Valea Lungă, Cetatea de Baltă, Sâncel, Șpring, Bucerdea Grânoasă, Cergău, Roșia de Secaș, Ohaba, Cenade, Doștat. Până la ora 16.30, sunt vizate localitățile Aiud, Teiuș, Baia de Arieș, Galda de Jos, Mihalț, Lopadea Nouă, […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „În zorii dictatorilor”, spectacol de teatru inedit, despre istoria cenzurii și a terorii, prezentat de liceeni din Aiud

Publicat

Istoria ca fluviu al memoriei, o memorie încărcată de simboluri ale terorii a fost adusă în prezent în cadrul spectacolului de teatru „În zorii dictatorilor” , desfășurat în perioada 15-17 iulie la Aiud. Zece elevi ai Colegiului Național ”Titu Maiorescu” Aiud, alături de colegii lor din Hida, județul Sălaj și de actori și muzicieni profesioniști […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate