Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 1.100 candidați interesați de un loc la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Mai sunt trei zile de înscrieri

Publicat

UAB Absolvenții de liceu sau de facultate care doresc să-și continue studiile la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia mai au la dispoziție doar trei zile pentru a se înscrie la programele de licență sau de masterat. Din 17 iulie și până în 24 la ora 15.00, s-au înregistrat peste 1.125 de dosare pentru facultățile universității.

În acest an, UAB a pus la dispoziţia candidaţilor 1.830 locuri (din care 650 locuri finanţate din bugetul de stat) şi 275 ID la programele de licenţă, iar pentru master sunt 220 locuri finanţate din bugetul de stat şi 1015 locuri cu taxă.

Sunt aceleaşi specializări ca anul trecut, însă UAB asigură o serie de facilităţi pentru tinerii care au dovedit performanţă. Au acces la burse de 200 de lei şi admitere fără a trece procesul de selecţie, în anumite condiţii.

Programul admiterii la studii universitare de licenţă cuprinde înscrierea candidaţilor, desfăşurarea probelor de examen (la specializările care au astfel de probe), ierarhizarea candidaţilor, comunicarea rezultatelor, rezolvarea contestaţiilor şi înmatricularea candidaţilor admişi pe locuri finanţate de la bugetul de stat şi cu taxă.

Vezi informaţii complete:

ÎNSCRIERI la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Ghidul candidatului, locurile disponibile şi calendar

Admiterea se organizează în prima sesiune perioada 17 iulie – 25 august 2017, conform următorului calendar:

CALENDAR ADMITERE UAB în anul universitar 2017 – 2018

17 – 27 iulie: înscrierea candidaţilor (cu excepţia zilei de duminică, 23 iulie)

28 iulie: susţinerea probei scrise şi a probelor de aptitudini/eliminatorie/competenţă lingvistică (doar la specializările unde este cazul)

29 iulie: ierarhizarea candidaţilor pe baza criteriilor de selecţie

31 iulie: comunicarea rezultatelor admiterii

31 iulie – 4 august: înmatricularea candidaţilor admişi pe locuri finanţate prin granturi de studii şi cu taxă

7 – 25 august: înmatricularea candidaţilor admişi pe locuri cu taxă (realizată la nivel de secretariate ale facultăţilor).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax