Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 1.100 de poliţişti, jandarmi şi alte cadre MAI asigură ordinea publică în perioada alegerilor parlamentare din Alba şi a referendumului din Munţii Apuseni

Publicat

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba transmit că au fost mobilizate toate structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor din judeţ pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice în ziua de 9 decembrie, când se desfăşoară alegerile pentru Camera Deputaţilor şi Senat şi referendumul local privind mineritul în zona Munţilor Apuseni.

Peste 1.100 de poliţişti, jandarmi, lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba şi ai altor structuri ale Ministerului Administraţiei şi Internelor sunt mobilizaţi în vederea desfăşurării scrutinului electoral în condiţii de linişte şi legalitate.

Pentru protecţia celor 439 de secţii de votare pentru alegeri parlamentare şi a celor 148 de secţii de votare organizate în 35 de unităţi administrativ teritoriale, pentru referendumul local parţial privind mineritul în zona Munţilor Apuseni, au fost repartizaţi 434 de poliţişti, 244 de jandarmi şi 200 de lucrători pentru situaţii de urgenţă.

Pentru menţinerea ordinii publice, în ziua votului, vor fi angrenate alte 271 de efective ale Ministerului Administraţiei şi Internelor, din care 226 de poliţişti şi 45 de jandarmi, care vor acţiona în echipe mixte şi independente, care vor fi în permanenţă pregătiţi să acţioneze, dacă situaţia operativă va impune acest lucru.

Totodată, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au fost constituite echipe operative formate din poliţişti care vor efectua cercetări în scopul soluţionării sesizărilor, incidentelor sau evenimentelor în legătură cu procesul electoral.

Poliţiştii recomandă tuturor cetăţenilor să respecte legea şi să anunţe, prin SNUAU 112 sau la unităţile de poliţie, orice faptă prin care se încalcă legea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. Costin

    vineri, 07.12.2012 at 21:44

    Va rog sa votati DA pt Rosia montana. Cei care zic sa votati nu au fost platiti cu mii de euro sa spuna asta. Falsi ecologisti! Sunt doar niste profitori!

  2. Jiji

    vineri, 07.12.2012 at 22:41

    Voi sustine mineritul la Rosia. E ceva bun pentru Rosia Montana!

  3. Eugen

    vineri, 07.12.2012 at 22:56

    Sa ii opreasca pe cei care vor sa fraudeze referendumul de la Rosia, aia care vor sa iasa mai multe rezultate de NU in loc de DA.

    • Firica

      vineri, 07.12.2012 at 23:33

      vor fi si dintr-astea. avand in vedere ca iau multi bani ca sa faca lobby anti rosia montana, ecologistii cred ca sunt cei mai vizati in acest caz

  4. Cristina

    vineri, 07.12.2012 at 23:19

    sincera sa fiu, nu mi-as permite sa votez altceva decat da. imi este prea mila de minerii care sunt de fapt someri 🙁

  5. Zamfirache

    vineri, 07.12.2012 at 23:52

    voi merge cu sotia la vot si amandoi vom vota da. noi avem locuri de munca, ei de ce sa nu aiba?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax