Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 1.200 de dosare penale pentru fraude specifice achiziţiilor publice, de la începutul anului. Care este suma recuperată de poliţişti

Publicat

politie

politie, ipjPeste 1.200 de dosare penale au fost instrumentate de Poliţia Română, prin Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice, în primele 4 luni ale anului, pentru combaterea fraudelor specifice achiziţiilor publice din administraţia publică. Valoarea prejudiciilor recuperate depășește 9.500.000 de lei.

În primele 4 luni ale anului 2017, pentru combaterea fraudelor specifice achiziţiilor publice în domeniul administraţiei publice, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au desfăşurat 79 de acţiuni, potrivit IGPR.

În urma activităţilor, au fost instrumentate 1.222 de dosare penale și se efectuează cercetări față de 167 de persoane, 9 dintre acestea fiind sub măsuri preventive.

Valoarea totală a prejudiciilor recuperate în această perioadă în cauzele instrumentate de polițiști a fost de peste 9.520.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax