Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 1.200 de șoferi testați în trafic, de Poliția Alba, pentru alcool sau droguri la volan. Câți s-au ales cu dosare penale

Publicat

Peste 1.200 de conducători auto au fost testați de polițiștii rutieri din Alba, în cadrul unei acțiuni care a vizat combaterea conducerii autovehiculelor de persoane aflate sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Potrivit IPJ Alba, în perioada 4-10 mai, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat, pe raza întregului județ, o acțiune care a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere și depistarea conducătorilor auto care pun în pericol siguranța traficului  și conduc autovehicule fiind sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor.

Polițiștii rutieri, sprijiniți de cei de la ordine publică, au acționat în filtre rutiere și au oprit, pentru control, 1.221 de conducători auto.

În urma testărilor, față de 19 conducători auto au fost aplicate sancțiuni contravenționale, ca urmare a faptului că erau sub influența băuturilor alcoolice, valorile indicate de aparatele etilotest fiind mai mici de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată polițiștii au constatat 24 de infracțiuni, din care 14 de conducere sub influența alcoolului sau a drogurilor.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax