Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 1.200 de viitori studenţi şi masteranzi au ales să urmeze cursurile UAB. Mai sunt locuri libere pentru sesiunea din toamnă

Publicat

Joi s-au finalizat înscrierile la Universitatea „ 1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Peste 1.200 viitori studenţi au ales să urmeze cursurile universităţii albaiuliene. Anul acesta, UAB a pus la dispoziţie 1.553 de locuri la nivel de licenţă şi 767 la nivel de masterat.

Pentru cursurile de nivel de licenţă în cadrul Universităţii „ 1 Decembrie 1918”  din Alba Iulia au optat 852 de tineri, iar pentru masterat au fost depuse 405 de dosare.

Studenţii care s-au înscris pentru master şi vor să urmeze cursurile la buget vor susţine, vineri, 27 iulie, probele de aptitudini şi interviul.  Rezultatele admiteri se vor comunica în data de 30 iulie.

Cei care nu au reuşit să se înscrie în sesiunea de vară mai au o posibilitate în luna septembrie, în cadrul sesiunii din toamnă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax