Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 1.700 kilograme de legume confiscate de polițiștii din Alba. Şoferul care le transporta cu o autoutilitară nu avea actele de proveniență a mărfii

Publicat

Un tânăr de 26 de ani din județul Ialomița a fost prins de polițiștii din Alba în timp ce transporta peste 1.700 kg de legume fără a avea actele de proveniență a mărfii. Conducătorul auto a fost sancționat, iar cantitatea de legume a fost indisponibilizată, în vederea confiscării.

La data de 17 februarie, la ora 11.45, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, în timp ce desfășurau activităţi de prevenire şi control a traficului rutier pe DN 1, au oprit pentru control o autoutilitară condusă de C.M., de 26 de ani, din judeţul Ialomiţa, care transporta cantitatea de 1.750,5 kg legume.

Conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport pentru marfa transportată, motiv pentru care a fost luată măsura sancţionării contravenționale, conform Legii 12/1990, iar întreaga cantitate de legume a fost indisponibilizată, în vederea confiscării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax