Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 1 milion de maşini Ford, rechemate în fabrică. Un şofer a spus că i-a căzut volanul mașinii în poală

Publicat

Volan

Peste 1 milion de maşini Ford sunt rechemate în fabrică, America de Nord, din cauza unor probleme la volan. Un avertisment a fost semnalat şi din partea Ford România, care a afirmat că are cunoștințe despre două coliziuni și o rănire cauzate de această problemă.

Printre mașinile rechemate în fabrică se numără modele Ford Fusion și Lincoln MKZ din 2014 și 2018. Principala problemă este reprezentată de șuruburile cu ajutorul cărora este fixat volanul, care se slăbesc în timp, potrivit companiei.

Decizia de rechemare a unor modele în fabrică a fost luată după ce U.S. National Highway Traffic Safety Administration a deschis o investigație pentru a afla de ce volanele mașinilor Fusion cădeau pur și simplu. Investigația a fost deschisă în urma a trei plângeri, inclusiv din România, dar și una din Georgia, unde un șofer a spus că s-a trezit cu volanul mașinii sale Ford Fusion în poală, când a vrut să cotească și să intre într-o benzinărie, scrie digi24.ro.

Proprietarii mașinilor cu probleme vor primi o înștiințare pe e-mail, până pe 30 aprilie.

Dintre cele 1,4 milioane de mașini rechemate în fabrică, 1,3 milioane sunt din SUA, în timp ce restul au fost vândute în Mexic și Canada.

sursă: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ionel

    joi, 15.03.2018 at 22:15

    Se pare ca pe măsură ce trece timpul numai NASA mai are acces la aliaje oțel-carbon durabile. Restul lumii se chinuie cu șuruburi care se rup, punți care cedează și ingineri care proiectează prea subțire.

    De ce să fie ∅=8mm când poate fi 6mm? De ce să țină 30 de ani când poate să țină 3 ani?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax