Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 10 ani de închisoare cu executare pentru un bărbat din Mihalț care a agresat și violat două fetițe. Ce au decis judecătorii

Publicat

Penitenciarul Aiud

Gheorghe Virgil Stan, un bărbat în vârstă de 63 de ani din Mihalț a fost găsit vinovat pentru viol în formă continuată și agresiune sexuală. Bărbatul a fost condamnat la peste 10 ani de închisoare cu executare. 

Victimele bărbatului, două fete, aveau la data comiterii faptelor sub 13 ani, iar ororile comise de acesta s-au derulat pe o perioadă lungă de timp. 

În data de 31 octombrie 2023, magistrații Judecătorei Blaj l-au condamnat în primă instanță pe bărbat.

La momentul trimiterii în judecată, faptele bărbatului au fost descrise de magistrați în motivarea instanței după ce dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară.

În document sunt trecute și momentele în care fetele s-au împotrivit bărbatului. La un moment dat, i-a spus unei minore în timp ce o agresa sexual că ”îi face plăcere”, dar fetița de 11 ani a răspuns că ei nu și a strigat să o lase în pace.

Ororile comise de bărbat

Vasile a comis fapte greu de descris în cuvinte.

Spre exemplu, în repetate rânduri, în luna mai a anului 2023, a agresat-o sexual în repetate rânduri pe una dintre fete și se masturba în fața ei.

Fata îl ajuta pe bărbat și pe soția acestuia la treburile din gospodărie.

CITEȘTE ȘI: Bărbat din Alba trimis în judecată pentru că a violat și agresat două fetițe. Ce i-a spus unei victime în timp ce comitea ororile

De asemenea bărbatul tot în perioada respectivă a întreținut de mai multe ori raporturi sexuale cu minora care avea 13 ani.

Un alt episod s-a petrecut când bărbatul se întorcea de la câmp la volanul unui tractor. În drum spre casă, bărbatul a oprit tractorul în câmp și a întreținut acte sexuale cu minora.

”Aici inculpatul i-a solicitat persoanei vătămate (…) în vârsta de 13 ani să își dea jos încălțămintea și pantalonii, a pipăit-o pe sâni, în zona organelor genitale și a întreținut un raport sexual normal cu aceasta după care a coborât din mașină și a ejaculat”, se arată în motivarea instanței.

Pedeapsa primită

Magistrații l-au găsit vinovat pentru agresiune sexuașă și viol în formă continuată.

Pentru cele două fapte, prin contopirea pedepselor, bărbatul a fost condamnat la  pedeapsa rezultantă de 10 ani şi 4 luni închisoare în regim de detenție.

După ce a fost în arest preventiv pentru o perioadă de timp, bărbatul a fost mutat în arest la domiciliu.

Momentan decizia Judecătoriei Blaj nu este definitivă și poate fi atacată în apel, la instanța superioară.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. unu

    miercuri, 01.11.2023 at 08:21

    eu ii dadeam pe viata si il si castram

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax