Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 100 de amenzi, aplicate de polițiști într-o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere, pe raza județului Alba

Publicat

politie

Peste 130 de șoferi din Alba au avut de-a face cu polițiștii rutieri miercuri, 9 iulie, din cauză că au încălcat regulile de circulație. Peste jumătate dintre ei au fost opriți de oamenii legii pentru că au încălcat limita legală a vitezei, iar alții au rămas fără permise de conducere sau certificate de înmatriculare.

În data de 9 iulie 2014, poliţiştii rutieri din judeţul Alba, sprijiniți de poliţiştii de ordine publică, au acţionat pe principalele artere rutiere ale judeţului, pentru prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive precum şi pentru combaterea încălcării prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Din cele 137 de abateri contravenţionale de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 24.660 lei, 70 au fost comise de conducători auto care au depășit limita legală de viteză.

Poliţiştii au reţinut 3 permise de conducere, două certificate de înmatriculare şi au constatat două infracțiuni la regimul rutier.

Exemplu:

La ora 16,53, pe raza localităţii Ciugud, a fost depistat O.M., de 51 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism a cărui autorizaţie provizorie de circulaţie era expirată.

Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest însă O.M. a refuzat, refuzând de asemenea să se supună prelevării mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de O.M., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul neînmatriculat şi refuz de a se supune recoltării probelor de sânge.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Raul89

    joi, 10.07.2014 at 23:40

    Politia din alba de ce nu iau amenzi ? ca incalca foarte des legea !

    Parcheaza pe loc de handicapati , pe loc unde stationarea e interzisa , in statia de autobuze , si in mai multe locuri unde daca ar parca alti ar primi amenzi ! si sa nu uitam intoarcea pe banda dubla continua sau cand e prea cald sa poneasca semnalele si sirena sa nu stea la semafor si dupa 2 km sa le opreasca … noaptea stau prin benzinari si dorm prin masini si isi fac cuparaturile sau isi duc iubitele/nevestele acasa ( uni din ei ) . Eu de ce sa respect legea daca ei iti arata ca nu o respecta ?

    Poate citesc si sefi din politia acest mesaj ! casa stie de ce uram politia 😉

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax