Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 100 de autovehicule de transport public de persoane, verificate de poliţiştii din Alba. Amenzi pentru şoferii care nu au respectat legea

Publicat

actiune masina politiaPeste 100 de maşini de transport public de persoane au fost verificate, duminică, de poliţiştii din Alba. 12 şoferi au fost amendaţi.

Potrivit IPJ Alba, duminică, 11 decembrie, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop reducerea riscului rutier în transportul public de persoane.

În cadrul acţiunii au fost verificate 106 autovehicule destinate transportului de persoane şi au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.000 de lei, din care 4 pentru viteză excesivă, două pentru nerespectarea capacităţii de transport, una pentru nepotul centurii de siguranţă, iar restul pentru alte abateri privind circulaţia pe drumurile publice.

Toţi conducătorii autovehiculelor verificate au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar niciunul nu era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax