Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 100 de elevi militari participă la defilarea cu tehnică şi trupe de la Alba Iulia şi la Parada Militară de la Bucureşti

Publicat

elevi militar

* PROGRAM 1 Decembrie 2019 – Ziua Națională a României, la Alba Iulia * Un detaşament format din 52 de elevi şi un ofiţer de la Colegiul Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia se pregătesc pentru defilarea cu tehnică şi trupe ce va avea loc în ziua de 1 Decembrie. Un alt detaşament format din 61 de elevi, doi ofiţeri şi un subofiţer va participa, în premieră pentru colegiul albaiulian, la Parada Națională Militară de anul acesta de la Bucureşti.

Elevii şi cadrele militare au plecat vineri, 22 noiembrie, spre capitală, acolo unde au loc antrenamente întrunite ale detaşamentelor desemnate să participe la Parada Națională Militară cu ocazia zilei de 1 decembrie, Ziua Naţională a României. Este pentru prima dată când elevi ai colegiului militar albaiulian participă la parada militară de la Bucureşti.

defilare elevi militar

Un alt detaşament format din 52 de elevi şi un ofiţer se va pregăti acasă, la Alba Iulia, pentru defilarea cu tehnică şi trupe ce va avea loc în ziua de 1 decembrie.

Elevii se vor alătura astfel celor aproximativ o mie de militari din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, prezenţi la Alba Iulia de Ziua Naţională a României.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gospodinele sa aiba grija sa opreasca curentul

    vineri, 22.11.2019 at 16:51

    Bravi militari profesionisti care s-au electrocutat anul trecut in timpul debarcarii vehiculelor militare de pe vagon fara sa debranseze tensiunea de 27000 de volti de la reteaua liniei electrificate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax