Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 100 de jandarmi din Alba și Mureș asigură măsuri de ordine la AlbaFest 2024, alături de polițiști și ISU. Recomandări

Publicat

AlbaFest2024: Peste 100 de jandarmi din Alba și Mureș asigură măsuri de ordine și siguranță publică la evenimentul din acest weekend, de la Alba Iulia. Aceștia vor acționa alături de polițiști și pompieri ISU Alba.

Vor acționa efectivele Jandarmeriei Alba, cu sprijinul Grupării de Jandarmi Mobile ”Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș, alături de polițiști și pompieri.

”În cele 3 zile de festival, peste 100 de jandarmi vor oferi sprijin organizatorului, vor acționa pentru protecția participanților și vor preveni apariția violențelor sau faptelor antisociale”, anunță Jandarmeria Alba.


Alba Fest 2024, PROGRAM. Artiștii care vor urca pe scena din Piața Cetății, la Alba Iulia. Roată panoramică și foc de artificii

AlbaFest2024: recomandări ale Jandarmeriei Alba pentru participanți

  • respectați măsurile dispuse de organizator și adoptați un comportament civilizat
  • evitați să vă implicați în conflicte sau orice situație care ar putea escalada
  • acordați atenție sporită bunurilor personale
  • evitați consumul excesiv de alcool
  •  supravegheați copiii, pentru a evita situațiile de rătăcire și pentru prevenirea eventualelor accidente
  • dacă vă aflați într-o situație dificilă sau dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale, solicitați imediat ajutorul jandarmilor sau apelați numărul unic de urgenţă 112.

AlbaFest 2024: măsuri de siguranță asigurate de polițiști și pompieri

În perioada AlbaFest 2024, vor acționa peste 40 de polițiști de la structuri precum ordine publică, rutieră, investigații criminale, combaterea criminalității economice, arme, explozivi și substanțe periculoase, acțiuni speciale, siguranță școlară și prevenire.

De asemenea, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate vor acționa pe întreaga durată a manifestărilor pentru a preveni și combate traficul și consumul de droguri.

Polițiștii rutieri vor fluidiza traficul rutier și vor acționa pentru a proteja participanții la traficul rutier. În acest sens, vor fi intensificate acțiunile pentru depistarea și scoaterea din trafic a conducătorii auto care urcă la volan sub influența alcoolului sau substanțelor interzise și pun astfel în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

Polițiștii vor organiza și activități informative-preventive adresate participanților la festival.

De asemenea, pompierii de la ISU Alba se vor mobiliza în cazul situațiilor de urgență.

Recomandările polițiștilor

  • fiți atenți la bunurile personale; Nu vă păstrați banii și telefoanele în buzunarele exterioare ale vestimentației
  • pentru a preveni furturile din autoturisme, asigurați portierele
  • supravegheați-vă atent copiii! În aglomerație aceștia se pot rătăci cu ușurință
  • evitați consumul excesiv de alcool și stările conflictuale și nu conduceți autovehicule după ce ați consumat alcool sau substanțe cu efect psihoactiv

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax