Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 100 de maşini de transport marfă sau persoane verificate în trafic, la Alba. Amenzi de peste 17.000 lei

Publicat

Poliţiştii rutieri din judeţul Alba au verificat 104 autovehicule destinate transportului public de persoane şi mărfuri, iar pentru abateri constatate au aplicat 68 de amenzi, în valoare de peste 17.000 lei.

Poliţiştii au acţionat pentru reducerea accidentelor produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane şi conducătorii autovehiculelor destinate transportului de marfă.

Joi, au fost verificate 70 de autovehicule de transport marfă şi au fost sancţionaţi 54 de conducători de asemenea vehicule, din care 5 pentru viteză excesivă, 13 pentru neutilizarea centurilor de siguranţă, 4 la HG 1373 din 2008 privind transportul rutier de mărfuri, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

De asemenea, poliţiştii au verificat 34 de autovehicule destinate transportului public de persoane, iar, pentru nereguli constatate, 14  dintre şoferii acestora au fost sancţionaţi contravenţional, din care 7 pentru abateri de la normele privind circulaţia pe drumurile publice, iar 7 pentru abateri de la normele legale privind taximetria şi transportul rutier de persoane.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 17.080 lei.

foto: arhivă

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax