Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 100 de mașini verificate în trafic de polițiștii din Vințu de Jos. Permise reținute și un infractor prins

Publicat

politia-rutiera

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au verificat, miercuri, în cadrul unei acțiuni cu efective suplimentare, peste 100 de mașini și au legitimat zeci de persoane. Au găsit un infractor și au reținut permise de conducere.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, polițiștii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au organizat, pe raza localităţilor rurale aflate în competenţă, o acţiune cu efective suplimentare care a avut ca scop prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi creşterea siguranţei rutiere.

Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au verificat 123 de autovehicule, au legitimat 89 de persoane și au constatat 69 de abateri de natură contravenţională, sancţionate cu amenzi în valoare de 19.340 lei.

De asemenea, polițiștii au reținut, în vederea suspendării, 4 permise de conducere.

Cu ocazia acțiunii, a fost identificat un bărbat de 31 de ani, din comuna Vințu de Jos, care este bănuit de furtul unor scule electrice.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 05/06 aprilie 2019, ar fi pătruns, prin efracție, în magazia unui cetățean din comună și ar fi sustras o motocositoare, două rotopercutoare și un generator electric.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii sale activități infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax