Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 100 de mașini verificate în trafic și zeci de șoferi amendați la Alba Iulia și în satele din apropiere, într-o singură zi

Publicat

La Alba Iulia și în satele apropiate s-a desfășurat luni o acțiune cu efective suplimentare a Poliției. Peste 100 de mașini au fost verificate în trafic și zeci de șoferi au fost amendați.

Poliţia Municipiului Alba Iulia împreună cu Secţiile de Poliţie Rurală Galda de Jos şi Vinţu de Jos au organizat luni, 30 mai, o acţiune cu efective suplimentare, în municipiul Alba Iulia şi în localităţile rurale arondate municipiului, în scopul creșterii gradului de siguranță publică, potrivit IPJ Alba.

Cu ocazia acestei acţiuni, au fost controlate 124 de autovehicule și au fost constatate 81 de abateri de natură contravenţională.

Dintre acestea, 18 au fost la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică şi 63 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

sursa foto: arhivă, rol ilustrativ

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax