Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 100 de pietoni şi şoferi amendaţi într-o zi, de Poliţia Alba. Opt conducători auto au rămas fără permis

Publicat

actiune politia

În ultimele 24 de ore, peste 100 de şoferi şi pietoni au fost amendaţi de poliţiştii rutieri din judeţul Alba. La sfârşitul acestei săptămâni vor fi intensificate acţiunile pentru combaterea excesului de viteză, anunţă IPJ.

Joi, poliţiştii rutieri din Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică au continuat acţiunile pentru creşterea siguranţei rutiere şi prevenirea accidentelor rutiere, în special a celor datorate neacordării priorităţii de trecere autovehiculelor şi pietonilor.

Poliţiştii au depistat 105 participanţi la traficul rutier, care au încălcat regulile privind circulaţia pe drumurile publice. Dintre aceştia, 4 au fost sancţionaţi pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor şi doi pentru neacordarea de prioritate pietonilor.

Faţă de 8 conducători auto, complementar sancţiunii, s-a dispus suspendarea permisului de conducere.

Totodată, poliţiştii au constatat două infracţiuni rutiere.

Acţiunile pentru creşterea siguranţei rutiere continuă. La sfârşitul de săptămânii curente vor fi intensificate acțiunile pentru depistarea celor care conduc cu viteză excesivă, urmând ca aparatele radar să fie folosite la capacitate maximă, potrivit IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax