Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 100 de pietoni și șoferi amendați la Alba Iulia, într-o singură zi, pentru nerespectarea regulilor rutiere. Trei conducători auto au rămas fără permise

Publicat

politia - accident Poliţiştii rutieri din Alba Iulia au dat amenzi de peste 12.000 de lei, peste 100 de şoferi şi pietoni fiind sancţionaţi pentru abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Trei conducători auto au rămas şi fără permise, după ce nu au dat prioritate pietonilor.

Marţi, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia împreună cu reprezentanţi ai Poliţiei Locale au desfăşurat în municipiul Alba Iulia, o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere în care sunt implicaţi pietonii.

Cu această ocazie au fost depistaţi şi sancţionaţi 56 de pietoni care s-au angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi trei conducători auto care nu au acordat prioritate pietonilor ce traversau regulamentar. Complementar sancțiunii contravenţionale, celor trei conducători auto le-au fost suspendate permisele de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.

Alţi 55 de conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 12.869 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax