Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 100 de poliţişti de la IPJ Alba au fost AVANSAŢI în GRAD. Cetăţeanul Radu Marta a primit o diplomă, pentru spirit civic

Publicat

Picture 132 În spiritul sărbătorii celebrate la data de 25 martie de toţi poliţiştii români, cu ocazia Zilei Poliţiei Române, miercuri, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a avut loc o şedinţă festivă. Au fost avansaţi la gradul profesional următor, înaintea împlinirii stagiului minim, patru agenţi de la S.A.S, Postul de Poliţie Galda de Jos, Biroul de Ordine Publică şi  Biroul de Investigaţii Criminale.

De asemenea, pentru rezultatele deosebite obţinute în activitatea profesională au fost avansaţi în grad şi doi subcomisari din cadrul Serviciului Resurse Umane, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, doi inspectori principali din cadrul  Serviciului Cabinet şi Biroului Rutier Aiud, dar şi un subinspector de poliţie din cadrul Serviciului Criminalistic.

Prin emoţiile avansării, la termen, în gradul profesional următor au trecut şi 102 poliţişti. În cadrul şedinţei, şeful IPJ Alba, chestorul Nicolae Căbulea i-a acordat o diplomă cetăţeanului Radu Marta, care a dat dovadă de curaj şi implicare în prinderea unui hoţ.

Şedinţa festivă a fost condusă de chestorul principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, cu participarea, în calitate de invitaţi, a prefectului judeţului Alba, Gheorghe Feneşer  şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba. Florin Roman.

Şedinţa a debutat cu intonarea imnului naţional, iar comisar şef de poliţie Marius Ciuta, din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, a evocat momentul aniversat prin prezentarea temei „Poliţia Română între tradiţie şi modernitate” – 193 de ani de la înființarea instituției.

Momentul a fost urmat de ceremonialul avansării în gradul profesional următor. Astfel, pentru rezultatele deosebite obţinute în activitatea profesională, subcomisar de poliţie Crişan Valentin din cadrul Serviciului Resurse Umane, subcomisar Gheorghe Sorin din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, inspector principal Fluieraş Mihai din cadrul Serviciului Cabinet, inspector principal Păcurar Mihai din cadrul Biroului Rutier Aiud şi subinspector de poliţie Juca Cosmin din cadrul Serviciului Criminalistic, au fost avansaţi, la gradul profesional următor, înaintea împlinirii stagiului minim.

Agent şef Anton Claudiu de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, agent şef Ionescu Cătălin din cadrul Postului de Poliţie Galda de Jos, agent principal Boieri Pavel Olimpiu de la Biroul de Ordine Publică al Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi agent Creţu Daniel de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au fost deasemenea avansaţi, în gradul profesional următor, înainte de împlinirea stagiului minim în grad, ca şi recompensă pentru rezultatele profesionale.

Cu acelaşi prilej, au fost avansaţi, la termen, în gradul profesional următor, 102 poliţişti.

În cuvântul său, prefectul Gheorghe Feneşer a adresat aprecieri poliţiştilor din judeţul Alba, pentru munca depusă şi rezultatele profesionale obţinute şi i-a asigurat de sprijinul permanent al instituţie pe care o conduce.

În această zi de sărbătoare, le-a urat poliţiştilor sănătate, putere de muncă şi succes.

La eveniment a fost prezent şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman, care şi-a exprimat încrederea în profesionalismul poliţiştilor din Alba şi în capacitatea lor de a le asigura cetăţenilor, liniştea de care au nevoie.

Chestorul principal Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, i-a felicitat pe poliţiştii din Alba şi le-a urat succes, subliniind totodată obligaţiile ce le au pentru aplicarea cu fermitate a legii şi respectarea principiilor de legalitate, obiectivitate şi imparţialitate. Privind retrospectiv rezultatele Poliţiei Alba, Nicolae Căbulea a apreciat că poliţiştii din judeţul nostru şi-au îndeplinit misiunea încredințată de societate, cu profesionalism, dăruire şi onestitate.

Totodată, familiilor poliţiştilor, le-a transmis aleasa consideraţie şi mulţumiri pentru sprijinul şi înţelegerea acordate.

Picture 031 Un moment deosebit în programul festiv al Inspectoratului a fost prezenţa la sediu a lui Radu Marta, cetăţeanul care la începutul lunii martie, a sprijinit poliţia în prinderea unui individ periculos, autor al unei tâlhării comisă la o casă de schimb valutar din Alba Iulia. Datorită implicării şi curajului său, autorul faptei a fost prins de poliţişti în mai puţin de 5 minute.

Pentru spiritul civic de care a dat dovadă, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, i-a adresat felicitări şi i-a acordat o diplomă precum şi obiecte simbolice. Radu Marta este un cetăţean model, un exemplu demn de urmat.

Citeşte şi FOTO-VIDEO: JAF ARMAT la o casă de schimb valutar din Alba Iulia. Bărbat de 45 de ani, REŢINUT de poliţişti, după ce a fost urmărit de un trecător

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Ion

    miercuri, 25.03.2015 at 17:24

    Serviciul Cabinet si Serviciul Reusrse Umane intr-adevar merita avansari pentru merite deosebite :))

  2. cetateanu din afara MAI

    miercuri, 25.03.2015 at 18:27

    avansari pe banda rulanta ” pt merite deosebite ” . sa mai invete sa scrie si sa vorbeasca si dupaia sa ii avansati .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax