Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Peste 100 de şoferi amendaţi de Poliţia Alba pentru viteză, într-o singură zi. Acţiunea „TISPOL Speed” continuă

Publicat

politie actiune 1

Peste 100 de şoferi au fost amendaţi miercuri pentru depăşirea vitezei legale. Poliţiştii rutieri din Alba continuă acţiunea „TISPOL Speed”, cu radare utilizate la maxim pe şoselele din judeţ.

Poliţiştii din structurile de poliţie rutieră din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, au acţionat miercuri pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării vitezei legale, transmite IPJ Alba.

YouTube video

Cu această ocazie, poliţiştii au controlat 165 de autovehicule şi au depistat 115 conducători auto care nu au respectat regimul legal de viteză.

Faţă de un conducător auto, poliţiştii au luat măsura complementară a suspendării permisului de conducere, pentru că a depăşit limita legală de viteză cu peste 50 de kilometri/oră.

politist amenda 2

Acţiunile ce vizează prevenirea accidentelor rutiere datorate excesului de viteză vor continua.

În săptămâna 1-7 aprilie se desfăşoară acţiunea T.I.S.P.O.L. Speed 2019. Aceasta are loc, simultan, în toate statele membre ale Uniunii Europene şi are drept scop combaterea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax