Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 100 de şoferi amendaţi în Alba, într-o singură zi, pentru viteză, depăşiri neregulamentare şi alte abateri. 19 dintre ei au rămas fără permis

Publicat

radarePeste 100 de şoferi depistaţi în judeţul Alba, în timp ce circulau cu viteză excesivă, depăşeau neregulamentar sau încălcau alte reguli în trafic au fost amendaţi, vineri, de Poliţia Rutieră. 19 dintre ei au rămas şi fără permisele auto.

Polițiștii din structurile de poliție rutieră din județul Alba au organizat vineri, 30 octombrie, o acțiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă și depășirile neregulamentare.

În cadrul acțiunii, au fost depistați și sancționați contravențional 135 de conducători auto, din care, 18 pentru depășire neregulamentară, 27 pentru viteză excesivă, iar 90 pentru alte încălcări ale normelor legale privind circulația pe drumurile publice.

Au fost reținute 19 permise de conducere, au fost retrase 6 certificate de înmatriculare și a fost constatată o infracțiune de conducere fără permis.

Valoarea amenzilor aplicate a fost de 28.140 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate