Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 100 de șoferi amendați pentru viteză în județul Alba, în 13 ore. Acțiuni pentru creșterea siguranței rutiere

Publicat

Polițiștii rutieri din Alba Iulia și cei ai Secției de Poliție Rurală Vințu de Jos au acționat pentru creșterea siguranței rutiere. În 13 ore de acțiune au fost depistați 104 conducători auto care au depășit limita legală de viteză.  

Potrivit IPJ Alba, vineri, între orele 7.00 și 20.00, polițiștii Biroului Rutier Alba Iulia, împreună cu cei ai Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, au organizat o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere și depistarea conducătorilor auto care nu  respectă regimul legal de viteză.

În cele 13 ore de acțiune, au fost constatate 123 de abateri de natură contravențională, cele mai multe (104) fiind de conducere cu viteză peste limita legală.

Complementar sancțiunii aplicate, față de un conducător auto a fost luată măsura reținerii permisului de conducere, iar în alte două situații s-a dispus retragerea certificatului de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax