Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 100 de șoferi amendați pentru viteză și alte abateri, la Alba Iulia, în două zile. Câte permise au reținut polițiștii

Publicat

radar

Peste 100 de șoferi care au depășit viteza legală, nu au dat prioritate pietonilor sau nu au purtat centura de siguranță au fost amendați de polițiștii din Alba Iulia, în două zile, în cadrul unei acțiuni organizate pentru siguranța rutieră. Opt dintre ei au rămas și fără permise.

Potrivit IPJ Alba, în perioada 6-7 februarie, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat o acţiune, în municipiul Alba Iulia, în scopul creşterii gradului de siguranţă rutieră. S-a urmărit, în principal, prevenirea accidentelor rutiere şi verificarea modului în care este respectată legislaţia privind circulația pe drumurile publice și în special, depistarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate pietonilor şi care nu respectă viteza legală.

La acţiune au participat polițiștii Biroului Rutier Alba Iulia, care au constatat 153 de abateri de natură contravenţională, în valoare totală de 19.865 lei.

Dintre sancţiuni, 55 au fost aplicate conducătorilor care nu au respectat viteza legală, 4 conducătorilor auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor, 39 celor care nu au folosit centura de siguranță, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute 8 permise de conducere şi au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Acţiunile pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, pe raza municipiului Alba Iulia, vor continua, iar poliţiştii le recomandă tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulaţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax