Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 100 de şoferi amendaţi şi 30 de permise suspendate de Poliţia Rutieră Alba, într-o singură zi. Acţiunea a vizat depăşirile neregulamentare

Publicat

actiune poliita Un număr de 30 de şoferi au rămas fără permise, vineri, în urma unei acţiuni organizate de poliţiştii rutieri pe drumurile din judeţul Alba. Conducătorii auto au fost suprinşi în timp ce făceau depăşiri neregulamentare. Alţi peste o sută s-au ales cu amenzi pentru alte abateri.

Vineri, 22 ianuarie, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut drept scop creşterea gradului de siguranţă rutier şi prevenirea accidentelor cauzate de nerespectarea,, de către conducătorii auto, a normelor legale privind depăşirea.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost depistaţi şi sancţionaţi contravenţional 133 de conducători auto care au încălcat normele legale de circulaţie. Dintre aceştia, 30 s-au angajat în depăşiri neregulamentare.

Faţă de cei 30 de şoferi ce au pus în pericol siguranţa rutieră, angajându-se în depăşiri neregulamentare, a fost luată măsura complementară a suspendării permisului de conducere, pentru o perioadă de 30 de zile.

Totodată, poliţiştii au constatat două infracţiuni rutiere.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 30.930 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax