Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 100 de șoferi au fost amendați și șase conducători auto au rămas fără permis. Acțiune a Poliției Rutiere în mediul rural

Publicat

politie

Peste 100 de amenzi aplicate de polițiștii rutieri din județul Alba în data de 25 august, într-o acține de prevenire a accidentelor pe arterele rutiere din mediul rural. Șoferii care nu au respectat limita de viteză au fost în vizorul polițiștilor rutieri. Au fost aplicate amenzi în valoare de 27.300 de lei și șase conducători auto au rămas fără permis de conducere, iar doi fără certificate de înmatriculare.

Polițiștii rutieri au acționat vineri, 25 august pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate în principal de viteza excesivă.

La acţiune au participat şi poliţişti din cadrul birourilor şi compartimentelor rutiera şi de ordine publică ale subunităţilor precum şi poliţişti ai secţiilor de poliţie rurală, cu atribuţii pe linie de poliţie rutieră.

Poliţiştii au depistat şi sancţionat 112 conducători auto care nu au respectat regimul legal de viteză şi 49 care au încălcat alte prevederi legale privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 27.300 lei.

Au fost reţinute 6 permise de conducere, toate pentru depăşire neregulamentară şi au fost retrase două certificate de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. mirciulica

    sâmbătă, 16.08.2014 at 12:55

    trebuie sa da-ti numele soferilor care vor fi sanctionati pe 25 august. sa stea acasa.

  2. stelistu

    sâmbătă, 16.08.2014 at 14:20

    Bravo militia

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax