Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 100 de şoferi au fost amendaţi şi şase conducători auto au rămas fără permis de conducere. Acţiune „nocturnă” a Poliţiei Rutiere la Alba Iulia, Cugir şi Sebeş

Publicat

Peste 100 de amenzi aplicate de polițiștii rutieri din județul Alba, în noaptea de duminică spre luni. Șoferii care s-au urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice, care nu au respectat limita de viteză sau au efectuat depășiri neregulamentare au fost în vizorul polițiștilor rutieri. Au fost aplicate amenzi în valoare de 11.440 lei și şase conducători auto au rămas fără permis de conducere.

Polițiștii rutieri au acționat în noaptae de 10 spre 11 august pentru prevenirea accidentelor rutiere și depistarea conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice.

Acţiunea s-a desfăşurat în Alba Iulia, Sebeş şi Cugir precum şi pe raza localităţilor rurale arondate Secţiilor de Poliţie Rurală Vinţu de Jos şi Sebeşm iar poliţiştii rutieri au fost sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică.

Au fost aplicate 106 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 11.440 lei.

De asemenea, polițiștii au reținut trei certificate de înmatriculare, toate pentru lipsa inspecției tehnice periodice și au constatat o infracțiune la regimul rutier.

În urma acțiunii, pe raza localității Căpâlna, G. P., în vârstă de 21 de ani, a fost prins în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost dus la spitalul din Sebeș pentru a-i recolta probe de sânge și a-i stabili alcoolemia.

A fost întocmit dosar de cercetare penală.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax