Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 100 de şoferi, „taxaţi” de poliţiştii din Sebeş în urma unei acţiuni de prevenire a accidentelor rutiere

Publicat

politie

Zile neplăcute pentru şoferii care au trecut în acest sfărşit de săptămână prin Sebeş şi nu au respectat limitele de viteză şi regulile de circulaţie. Poliţiştii din Sebeş au organizat o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere din cauza vitezei excesive. Peste 100 de şoferi au fost „taxaţi” de oamenii legii pentru nerespectarea regulilor de circulație.

În zilele de 5 şi 6 iulie a.c., poliţiştii rutieri din Sebeş, împreună cu poliţişti ai Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, au acţionat pe principalele artere rutiere din zona de competenţă, pentru prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive.

Poliţiştii au depistat 102 conducători auto care au încălcat prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice şi au aplicat amenzi în valoare totală de 19.530 lei, dintre acestea 71 fiind aplicate conducătorilor auto care au depășit limita legală de viteză.

Totodată au fost reţinute două permise de conducere şi retrase 3 certificate de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax