Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 100 de șoferi trași pe dreapta de polițiștii din Alba, în 24 de ore. Câți conducători auto s-au ales cu sancțiuni

Publicat

În 24 de ore, polițiștii din Alba au tras pe dreapta 107 soferi, pe DN 1 și DN 7. Este vorba despre o acțiune care are ca scop creșterea siguranței rutiere.

În perioada 26-27 aprilie, polițiștii au constatat 70 de abateri pentru care au dat amenzi. Acțiunea a fost comunicată de reprezentanții IPJ Alba, sâmbătă 27 aprilie. 

Potrivit IPJ Alba, în cadrul acțiunilor au fost verificați, prin intermediul aplicației eDAC, 107 conducători auto și au fost constatate 70 de abateri de natură contravențională de la normele legale privind circulația pe drumurile publice, în valoare totală de 12.050 de lei.

Au fost efectuate 64 de testări privind conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe, au fost reținute 3 permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Acțiunile pentru creșterea siguranței cetățenilor vor continua, pe durata întregului week-end, iar polițiștii rutieri vor fi prezenți pentru fluidizarea traficului rutier și prevenirea accidentelor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax