Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 100 de studenți UAB aflați în cămine, pe durata stării de urgență, vor primi alimente de Sărbători și ”paști”

Publicat

Aproximativ 160 de studenți ai Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, care se află în căminele studențești pe toată durata decretării stării de urgență vor primi pachete cu alimente de Sărbători, au transmis reprezentanții instituției de învățământ.

Majoritatea sunt Republica Moldova sau studenți internaționali, care ” au ales să rămână în căminele studențești pe toată durata decretării stării de urgență, să participe la toate activitățile online și să respecte regulile de izolare socială și pentru care camera de cămin a devenit o a doua casă, iar universitatea o a doua familie”, potrivit sursei citate.

Citește și URĂRI DE PAŞTE 2020 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

UAB încearcă să le aline dorul de „acasă” și să îi facă să simtă căldura Sărbătorilor Pascale. ”În toată această perioadă se păstrează o permanentă legătură cu ei, încercând să le satisfacem nevoile zilnice de consum, dar și o atmosferă de studiu optimă”, au transmis reprezentanții UAB.

Vineri, 17 aprilie, toți acești studenți aflați în căminele studențești vor primi pachețele cu alimente specifice Sărbătorilor, iar studenților care prăznuiesc Învierea Domnului li se vor distribui și Sfintele Paști, cu sprijinul Arhiepiscopiei Ortodoxe Române de Alba Iulia.

”Sperăm să le aducem, astfel, o cât de mică bucurie în suflet și să le arătăm că numai aparent suntem izolați, în realitate fiind mereu împreună, ca într-o mare familie!

UAB le dorește tuturor membrilor comunității academice și colaboratorilor „Sărbători Pascale liniștite, cu multe bucurii sufletești”!”, mai precizează sursele citate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax