Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 100 de taximetriști din Alba, controlați de polițiști. Au primit amenzi în valoare de aproape 7.500 de lei

Publicat

Taximetriștii din Alba au fost lua la „puricat” de polițiștii din Alba. Cu acestă ocazie au fost efectuate peste 100 de controale și aplicate amenzi în valoare de aproape 7.500 de lei.

Poliţiştii rutieri din Alba Iulia, Sebeș, Aiud, Blaj, Teiuș și Ocna Mureș, au organizat, miercuri, pe raza de competenţă, o acţiune de verificare a modului în care se desfăşoară transportul de persoane, în regim taxi.

Poliţiştii au fost însoţiţi în acţiune de reprezentanţii Registrului Auto Român – Agenția Alba și ai Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba, care au urmărit verificarea tuturor aspectelor legale.

Cu ocazia acţiunii au fost verificate 117 taxiuri, iar pentru nereguli constatate au fost aplicate 34 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de 7.440 lei, cele mai multe pentru încălcări ale legislaţiei privind circulația pe drumurile publice (28) şi 6 pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 38/2003 privind taximetria.

Inspectorii ITM au depistat două persoane care desfăşurau activităţi de taximetrie, fără forme legale de angajare.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax