Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 100 de vizitatori la standul ADR Centru, de la Târgul ALEA 2011 din week-end. Aceştia s-au interesat despre reducerea consumului de energie

Publicat

Peste 100 de persoane au vizitat standul ADR Centru din cadrul Târgului ALEA 1011, ce a avut loc în zilele de 1 si 2 octombrie, la Alba Iulia.

Reprezentanţii Agenţiei prezenţi la stand au oferit informatii cetăţenilor despre modalităţile de reducere a consumului de energie în locuinţe, posibilităţile de reducere a cantităţii de deşeuri din hârtie produse şi necesitatea reciclării deşeurilor. Această acţiune a fost organizată de Biroul regional de informare pe tema energiei durabile, infiinţat prin proiectul ENESCOM în luna septembrie a acestui an.

„În calitate de co-organizatori ai târgului am reuşit să aducem la acest eveniment parteneri ai clusterului <RenERg EuReg> şi ai clusterului <Green Energy>, grupuri de acţiune unde ne implicăm direct, în dezvoltarea politicilor regionale pentru eficientizarea consumului de energie. Acest lucru nu ar fi posibil fără sprijinul mediului universitar, care asigură suportul tehnic în cadrul clusterelor şi fără implicarea mediului de afaceri, care aplică soluţiile cercetării. Firmele din regiune prezente la târg nu au prezentat doar produse, ci au pregătit şi promovat soluţii complete, unele dintre ele fiind invenţii naţionale brevetate. Este foarte important ca firmele noastre să apeleze la serviciile de cercetare şi inovare pe care le oferă universităţile şi la programele de finanţare existente în domeniul cercetării şi inovării, astfel încât performanţele şi calitatea produselor pe care le dezvoltă să fie recunoscută şi pe plan internaţional. Suntem convinşi că târgul a fost un succes, atât pentru organizatori, cât şi pentru firmele prezente şi dorim ca acest eveniment să devină o tradiţie pentru mediul economic din acest domeniu”, a declarat Simion Cretu, director general al ADR Centru.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax