Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 1000 de kilograme de legume fără documente, confiscate de polițiștii din Berghin. Şofer din Miercurea Sibiului, sancționat

Publicat

actiune politia Polițiștii din Berghin au confiscat miercuri, peste 1.000 de kilograme de legume, în urma unui control în trafic. Aceștia au oprit o autoutilitară, iar, în urma controlului efectuat, s-au găsit 1.224 kilograme de legume, pentru care șoferul nu a putut prezenta documentele de proveniență și transport. Șoferul în vârstă de 27 de ani, din Miercurea Sibiului, a fost sancționat contravențional, întreaga cantitate de legume fiind ridicată în vederea confiscării.

Miercuri, în jurul orei 9.00, poliţiştii Postului de Politie Berghin, în timp ce desfăşurau activităţi de control al traficului rutier pe D J 107, au oprit o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Miercurea Sibiului, care transporta cantitatea de 1.225 kilograme legume (varză, cartofi, vinete, roşii şi ardei).

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că legumele erau transportate în mod ilegal, conducătorul autospecialei neputând prezenta documente de provenienţă şi transport pentru legumele din autoutilitară.

Faţă de conducătorul auto a fost luată măsura sancţionării contravenționale, iar întreaga cantitate de legume a fost ridicată în vederea confiscării.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax