Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 1000 de persoane din Alba, aflate în carantină sau izolare au fost verificate de polițiști. Câte au fost sancționate

Publicat

Peste 1000 de persoane aflate în carantină sau în izolare au fost verificate în ultimele 48 de ore, de polițiștii din Alba, pentru a vedea dacă respectă măsurile impuse de autorități, în contextul diminuării cazurilor de COVID. 

Echipele de control au depistat și sancționat 19 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală și două persoane care nu au respectat măsura carantinării/izolării.

De asemenea polițiștii din Alba au verificat și societăți comerciale, sau mijloace de transport în comun pentru a vedea dacă și aceștia respectă regulile.

Potrivit IPJ Alba, în ultimele 48 de ore, au fost verificate 1.033 de persoane aflate în carantină, 390 aflate în izolare și au fost organizate 22 de acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 551 de persoane. Alte 99 de persoane au fost verificate în cadrul altor activități în contextul pandemiei.

Au fost controlate 22 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 93 de terase, restaurante, fastfood-uri, iar reprezentanții acestora au fost reinformați în legătură cu regulile pe care trebuie să le respecte,  în contextul pandemic actual.

Au fost verificate 90 de mijloace de transport persoane,  din care 28 mijloace de transport în comun.

În cadrul acțiunilor au avut loc și activități preventive de informare. Activitățile vor continua și în perioada următoare, în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială, precum și a prevenirii și limitării infectării cu virusul SARS-CoV-2 .

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax