Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 1000 de şoferi, pietoni şi biciclişti sancţionaţi de Poliţia Alba, într-o săptămână. Amenzi de 119.335 lei

Publicat

politie

Peste 1000 de mașini au fost oprite în trafic de polițiștii din județul Alba, săptămâna trecută. Au dat 1021 amenzi în valoare totală de peste 100.000 lei.

 

Potrivit IPJ Alba, în perioada 19-23 iunie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin Serviciul Rutier, a desfăşurat o acţiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

La această acţiune au participat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, Birourilor/Compartimentelor Rutiere din cadrul poliţiilor municipale si orăşeneşti, în colaborare cu polițiști din cadrul Birourilor/ Formațiunilor de Ordine Publică/Secțiilor de Poliție Rurală, cu atribuții pe linie de poliție rutieră.

Au fost verificate peste 1000 de autoturisme, fiind aplicate 1021 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 119.335 lei.

Polițiștii au aplicat 1021 de sancțiuni contravenţionale, astfel: 383 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 4 pentru alcool, 88 de sancţiuni aplicate pietonilor, 58 de sancţiuni aplicate bicicliştilor, 9 pentru neacordare de prioritate pietonilor, o sancţiune pentru neacordare de prioritate autoturisme, 14 sancţiuni pentru depăşire neregulamentară, 47 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, iar restul pentru alte abateri rutiere.

Au fost constatate 11 infracțiuni rutiere, din care: o alcoolemie, 7 infracțiuni de conducere fără permis şi 3 infracţiuni de conducere a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Au fost reţinute 9 certificate de înmatriculare şi 31 de permise de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax