Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 1,1 milioane de euro pentru lucrări de reparații și întreținere a străzilor din Sebeș, în următorii patru ani

Publicat

Primăria Sebeș, prin Serviciul Public de Administrarea Patrimoniului Sebeș alocă peste 1,1 milioane de euro pentru lucrări de reparații și întreținere a străzilor din municipiu în următorii patru ani. 

Serviciul Public de Administrarea Patrimoniului Sebeș a lansat joi, 21 aprilie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru lucrări de reparații și întreținere a străzilor din municipiu.

Valoarea totală a contractului este estimată la 5.882.353 de lei, fără TVA.

Administrația locală urmărește atribuirea unui acord cadru pentru realizarea de lucrări de reparații și de întreținere a străzilor de pe teritoriul administrativ al municipiului Sebeș.

Potrivit caietului de sarcini, multe străzi au o vechime considerabilă și construcția lor nu mai corespunde traficului și condițiilor actuale, ceea ce duce la o degradare timpurie a îmbrăcăminții asfaltice. Felul și intensitatea actuală a traficului este mult mai mare decât ceea ce s-a luat în calcul la data proiectării și construirii străzilor, cele mai multe străzi având fundații ce nu preiau cu eficiență sarcinile produse de traficul intens.

Prin realizarea lucrărilor se urmărește îmbunătățirea condițiilor de viață a locuitorilor din municipiul Sebeș, asigurarea siguranței circulației pietonale și auto, creșterea gradului de siguranță în trafic și facilitarea accesului serviciilor de urgență în cazul apariției unor situații de urgență.

Reparațiile se vor efectua pe întreaga rețea de străzi din municipiul Sebeș, în funcție de gradul de uzură sau deteriorare.

Acordul cadru urmează să fie încheiat pe o perioadă de 4 ani, iar anuale se preconizează că se vor încheia maxim 4 contracte subsecvente în funcție de necesități.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax