Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 12.000 de credincioși s-au închinat la moaștele Sfântului Ierarh Iosif cel Nou de la Partoș, la Catedrala din Alba Iulia

Publicat

Peste 12.000 de credincioși s-au închinat la racla cu moaștele Sfântului Ierarh Iosif cel Nou de la Partoș, la Catedrala din Alba Iulia. Numărul de credincioși care a intrat în Catedrala Reîntregirii din Alba Iulia a fost comunicat de reprezentanții Arhiepiscopiei, într-un comunicat de presă. 

Racla cu moaștele a plecat din Alba Iulia, marți, 22 octombrie.

Relicvele au fost aduse la Alba Iulia, sâmbătă 19 octombrie, de către o delegație din Arhiepiscopia Timișoarei, în fruntea căreia s-a aflat Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Timișoarei, Paisie Lugojanul.

”Cu prilejul poposirii moaștelor Sfântului Ierarh Iosif cel Nou de la Partoș la Alba Iulia, pe parcursul celor trei zile, la Catedrala Reîntregirii s-au aflat în pelerinaj peste 12.000 de credincioși care s-au rugat Sfântului Ierarh Iosif cel Nou, pomenit în data de 15 septembrie a fiecărui an.

Racla cu cinstitele sale moaște este așezată spre închinare la Catedrala mitropolitană din Timișoara, Sfântul Ierarh Iosif fiind venerat cu multă evlavie de către credincioșii bănățeni”, au transmis reprezentanții Arhiepiscopiei Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate