Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 13.000 lei pentru dezvoltare locală la Almașu Mare, din banii alocaţi de CJ Alba pentru plata arieratelor, la începutul anului

Publicat

Comuna Almaşu Mare va beneficia de 13.000 de lei pentru susținerea programelor de dezvoltare locală și pentru proiectele de infrastructură. Banii provin din diferența ce a rămas de la plata arieratelor, pentru care Consiliul Județean Alba a acordat sprijin financiar la începutul anului.

Potrivit Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Alba din suma primită, comuna Almaşu Mare va utiliza pentru achitarea datoriilor provenite din neplata cheltuielilor de funcţionare sau capital, suma de 82.640 lei. Astfel că suma de 13.070 lei care reprezintă diferenţa dintre valoarea alocată şi cea utilizată, va fi alocată pentru proiectele de infrastructură care necesită cofinanţare locală, pentru obiectivul „Reabilitare DC207 Plai- Cib”.

Vedeți mai jos câți bani a primit fiecare localitate din Alba:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vineri, Consiliul Judeţean Alba va supune sper vot proiectul de hotărâre privind modificarea hotărâre din 25 februarie pentru repartizarea pe unităţi administrativ- teritoriale din judeţ a cotelor şi sumelor defalcate din unele venituri ale bugetului de stat, precum şi repartizarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru drumuri judeţene şi comunale, pe anul 2013. Sumele sunt rezultate din aplicarea cotei de 20% şi coeficientului de necolectare, pentru achiatrea arieratelor.

La începutul anului, au fost alocaţi 9.702.000 lei pentru achitarea datoriilor provenite din neplata cheltuielilor de funcţionare sau de capital.

 foto: arhiva

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax