Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 13 kilometri de rețele de gaz din Alba vor fi modernizate în acest an. Lucrări la Alba Iulia, Sebeș, Biia și Lancrăm

Publicat

Peste 13 kilometri de rețele de gaz din Alba vor fi modernizate în acest an. Cele mai ample lucrări se vor desfășura în municipiile Alba Iulia și Sebeș, dar și în localitățile Biia și Lancrăm.

Potrivit reprezentanților Delgaz Grid, lucrările vizează modernizarea conductelor și branșamentelor de gaz pe o lungime de 13,5 kilometri, valoarea investiției fiind de peste 6 milioane de lei. Anul trecut, în Alba au fost înlocuiți 22 de kilometri de conducte și branșamente de gaz, cele mai importante investiții fiind la Teiuș, Alba Iulia și Micești. În același timp, pe parcursul anului trecut a fost modernizată și stația de reglare măsurare a presiunii de pe strada Viilor din municipiul Alba Iulia.

În acest an, în municipiul Alba Iulia se va derula un proiect de înlocuire a conductelor și branșamentelor de gaz, pe o lungime de aproape 5,6 kilometri. Sunt vizate străzile Vasile Goldiș, Sava Henția, Drăgășani, Bucovinei, Vasile Alecsandri și Bujorului.

La Biia, în comuna Șona vor fi înlocuiți aproape g4 kilometri de conducte și branșamente pe strada Principală.

În municipiul Sebeș vor fi înlocuiți peste 3 kilometri, pe mai multe străzi. De asemenea, alte lucrări de investiții pentru modernizarea rețelei de gaz vor fi realizate la Lancrăm.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax