Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 130 de polițiști din Alba vor asigura liniștea și ordinea în județ, în Noaptea de Înviere. Recomandări pentru cetățeni

Publicat

În această perioadă, prilejuită de sărbătoarea Învierii Nașterii Domnului Iisus Hristos, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin efectivele de care dispune, a luat măsuri suplimentare, pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniștea cetățenilor, iar peste 180 de polițiști acționează, zilnic, pentru asigurarea unui climat de ordine, liniște și siguranță publică.

În Noaptea de Înviere, peste 130 de polițiști, suplimentar dispozitivului curent de siguranță publică, împreună cu jandarmii, vor menține ordinea și siguranța publică și vor acționa pentru prevenirea evenimentelor negative.

Pe principalele artere rutiere ale județului vor fi intensificate acțiunile pentru depistarea celor care conduc cu viteză peste limita legală sau sub influența băuturilor alcoolice.

Pentru prevenirea evenimentelor negative, Inspectoratul de Poliție Județean Alba adresează cetățenilor următoarele recomandări:

  • Dacă plecați de acasă, asigurați-vă că ați încuiat locuința; Dacă plecați pentru o perioadă mai lungă, nu postați pe rețelele de socializare aceste detalii.
  • Dacă părăsiți locuința pentru câteva zile, nu lăsați în priză aparate electrocasnice, care pot provoca incendii.
  • Aveți grijă de bunurile dumneavoastră atunci când vă aflați în locuri aglomerate!
  • Nu vă lăsați copiii nesupravegheați!
  • Nu consumați în exces băuturi alcoolice! Comiterea faptelor antisociale poate fi înlesnită de consumul de alcool.
  • Nu răspundeți cu violență la provocări, încercați să evitați conflictele, iar dacă nu reușiți, sunați de urgență la 112!

În pragul Sărbătorii Învierii Domnului Iisus Hristos, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba urează  tuturor cetățenilor să petreacă în pace și liniște, alături de cei dragi!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax