Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 150 de maşini de transport marfă şi persoane, controlate de poliţiştii rutieri din ALBA. Permis de conducere reţinut şi amenzi

Publicat

pol

Peste 150 de autovehicule de transport marfă şi persoane au fost verificate, joi, de poliţiştii rutieri şi reprezentanţi ISCTR din judeţul Alba, în cadrul unei acţiuni. Au fost date amenzi de aproape 9.000 de lei şi a fost reţinut un permis de conducere.

Joi, 7 august, poliţiştii rutieri în colaborare cu reprezentați din cadrul ISCTR Alba au organizat, pe raza judeţului, o acțiune pentru reducerea riscului rutier în transportul de mărfuri și persoane, ocazie cu care au fost oprite şi controlate 102 autovehicule de transport marfă şi 54 de transport persoane.

Pentru transportatori de marfă, au fost aplicate 34 de sancţiuni contravenţionale, din care 4 la viteză, una pentru depăşire neregulamentară, 4 pentru lipsă documente, două pentru neluarea măsurilor pentru asigurarea încărcăturii, 3 pentru nerespectarea timpilor de odihnă, restul constituind alte abateri de la normele rutiere în vigoare.

Valoarea sancţiunilor aplicate este de 7.310 lei.

A fost reţinut în vederea suspendării un permis de conducere şi retrase două certificate de înmatriculare.

În ceea ce priveşte transportatorii de persoane, au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, dintre care două la viteză, 3 pentru lipsă documente, două pentru lipsa inspecţie tehnice, una pentru nerespectarea capacităţii de transport, una pentru nerespectarea timpilor de odihnă, restul constituind alte abateri de la normele legale în vigoare.

Valoarea amenzilor aplicate este de 1.560 lei. Totodată, au fost retrase două certificate de înmatriculare.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax