Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 150 de polițiști din Alba vor fi la datorie de Rusalii. Acțiuni intensificate pentru siguranța publică

Publicat

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba va suplimenta efectivele, pentru ca sărbătoarea Rusaliilor Ortodoxe să fie petrecută în siguranţă. Peste 150 de poliţişti, cu peste 75 de autospeciale, vor acționa în teren, pentru siguranța cetățenilor.

În perioada 19- 21 iunie 2021, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba va acţiona, zilnic, cu peste 150 de poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale şi alte formaţiuni, care vor folosi în activităţile de patrulare 75 de mijloace auto.

Vor fi intensificate activităţile de patrulare şi se va acţiona pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi prevenirea evenimentelor negative, în special în locurile cu potențial de aglomerare și în zona lăcaşelor de cult.

Poliţiştii vor fi sprijiniţi de efective de jandarmi şi poliţie locală.

Pe principalele artere rutiere ale judeţului, va fi asigurată prezenţa activă a poliţiştilor rutieri, care vor acţiona pentru prevenirea accidentelor şi ambuteiajelor, fluidizarea şi controlul traficului rutier.

Pentru combaterea excesului de viteză, se va acționa, zilnic, cu 11 aparate radar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax