Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 150 de pomi de Crăciun CONFISCAŢI la Avram Iancu și Cugir. Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins în flagrant de poliţişti

Publicat

brazi-21 Polițiștii din Avram Iancu și Cugir au confiscat sămbătă și duminică peste 15o de pomi de Crăciun tăiați ilegal. Brazii au fost găsiți în urma acțiunii „Scutul Pădurii 2014”, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor privind transportul de material lemnos. La aceste acținui au participat și lucrătorii Ocolului Silvic din Valea Arieșului și cei ai Ocolului Silvic Sâpcea.

Sâmbătă, poliţiştii Postului de Poliţie Avram Iancu împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Valea Arieşului au acţionat în cadrul planului comun de acţiune „Scutul Pădurii 2014”, în vederea prevenirii şi combaterii tăierilor ilegale de pomi de Crăciun.

Cu această ocazie, în locul numit Micoaia, situat pe raza comunei Avram Iancu, C.G., de 41 de ani, din comuna Avram Iancu, a fost surprins în flagrant în timp ce tăia fără drept brazi de Crăciun.

Poliţiştii au recuperat cei 20 de brazi, iar faţă de C.G. au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de tăiere ilegală de arbori.

Poliţiştii de siguranţă publică din Cugir, în timp ce efectuau controale în trafic împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Sâpcea Cugir, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor privind transportul de material lemnos, l-au depistat duminică pe C.R.P., din Cugir, în timp ce transporta cu o autoutilitară 135 de pomi de Crăciun, nemarcaţi şi fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport.

Cei 135 de pomi de Crăciun au fost confiscaţi şi predaţi ocolului silvic, pentru valorificare, iar faţă de conducătorul autoutilitarei a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 4.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax