Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 150 de șoferi, amendați de poliție pentru depășirea limitei legale de viteză, în weekend, într-o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere

Publicat

Un număr de 156 de conducători auto au fost sancţionaţi pentru depășirea limitei legale de viteză, în cadrul acţiunii de prevenire a accidentelor ce a avut loc în perioada 26-29 iunie.

În data de 29 iunie, 2014, poliţiştii rutieri din Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică au acţionat pe principalele artere rutiere ale judeţului Alba, în vederea prevenirii accidentelor rutiere datorate vitezei excesive.

Din totalul de 206 sancţiuni contravenţionale aplicate pentru încălcări ale prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, 156 au fost aplicate conducătorilor auto care au depășit regimul legal de viteză.

Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 39.040 lei.

Poliţiştii au reţinut 8 permise de conducere din care 5 pentru consum de alcool, două pentru depășire neregulamentară şi unul pentru depăşirea limitei legale de viteză şi au constatat 4 infracțiuni la regimul rutier.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax