Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 150 de şoferi amendaţi în judeţul Alba, după ce au depăşit viteza legală de circulaţie. Patru dintre ei au rămas fără permise de conducere

Publicat

Poliţiştii din judeţul Alba au amendat, miercuri, 169 de şoferi pentru depăşirea vitezei legale de circulaţie şi pentru patru dintre ei au luat măsura reţinerii permiselor de conducere. Valoarea totală a amenzilor depăşeşte 45.000 de lei.

Miercuri, 4 iunie, poliţiştii rutieri din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de nerespectarea prevederilor legale privind viteza de circulaţie a autovehiculelor pe drumurile publice.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost depistaţi şi sancţionaţi 272 de conducători auto care au încălcat prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Dintre aceştia, 169 au depăşit limita legală de viteză. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 46.240 lei. De asemenea, au fost reţinute patru permise de conducere şi au fost retrase şapte certificate de înmatriculare.

La Ocna Mureş, poliţiştii l-au depistat pe C.V., de 25 de ani, din comuna Unirea, care conducea un autoturism, pe strada Avram Iancu, fără a poseda permis de conducere, pentru nici o categorie de autovehicule. S-a ales cu dosar penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax