Connect with us
Publicitate

AIUD

Peste 150 de șoferi amendați pentru viteză, de Poliția Alba, în două zile. Acțiune cu permise reținute pe DN1 și DN75

Publicat

Peste 150 de amenzi au fost date de polițiștii din Alba pe DN 1 și DN 75. Aceștia au reținut și 7 permise de conducere, într-o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere.

Potrivit IPJ Alba, luni și marți, 17-18 iulie, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere cauzate în special de excesul de viteză.

S-a acționat, în principal pe DN 1, între municipiul Aiud și limita cu județul Cluj, dar și pe DN 75, în zona Câmpeni – Baia de Arieș, fiind utilizate 4 aparate radar.

Au fost sancționați 153 de conducători auto care au fost depistați în timp ce conduceau autovehicule cu viteză peste limita legală.

Au fost reținute 7 permise de conducere din care 4 pentru depășire, unul pentru conducere sub influența alcoolului și două pentru depășirea, cu peste 50 de kilometri/oră, a limitei legale de viteză.

Totodată, au fost reținute 7 certificate de înmatriculare.

sursa foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax