Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 160.000 de turiști au trecut pragul Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia în 2016. Lunile de vară, cele mai aglomerate

Publicat

1 (1) Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia a înregistrat în anul 2016 un număr record de vizitatori, respectiv 167.200. Această cifră plasează muzeul albaiulian printre cele mai vizitate muzee din România.

Numărul de persoane care vizitează instituția de cultură albaiuliană este într-o evidentă creștere în ultimii ani. Astfel, față de anul 2015, în anul ce tocmai s-a încheiat au fost cu 12.500 mai mulți vizitatori.

Această afluență mare de public, este atât rodul unor proiecte de succes organizate în această perioadă de muzeul albaiulian (Noaptea Muzeelor, Garda Apulum sau numeroasele expoziții temporare), dar și a evenimentelor inițiate de administrația locală în Cetatea Alba Carolina — Zilele Orașului, Festivalul Roman Apulum, Festivalul Dilema Veche etc.

Nu întâmplător cele mai aglomerate luni la muzeu au fost cele care s-au suprapus peste evenimentele amintite anterior. Astfel, lunile mai, iunie, iulie și august au înregistrat cifre de 23.986, 16.342, 21.912 și respectiv 33.302 vizitatori, transmit reprezentanţii instituţiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax